Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Wetenschappelijk verantwoord slank de zomer in!

01 May 2010

Wetenschappelijk verantwoord slank de zomer in! Geplaatst: donderdag 15 april 2010 om 16:00, door Peter Smit Slank én fit de zomervakantie in? Overtollige vetrandjes kwijtraken zónder jezelf uit te hongeren? Dat kan! Met het wetenschappelijk verantwoord orthomoleculaire gewichtbeheersingsprogramma van Sportclub F en F The Inner Way in Sneek. Je eet voldoende, komt op je ideale gewicht (te dunne mensen worden iets zwaarder, te dikke mensen dunner) én je wordt fitter. De ideale win-win-situatie!

Het programma behelst tien lessen in tien weken. De eerste les begint in de week van 3 mei, de tiende les valt precies in de laatste week voor de grote vakantie. Het gewichtbeheersingsprogramma wordt gegeven door orthomoleculair voedingsdeskundige Corry van der Voort en orthomoleculair afslanktherapeut Anita de Ridder. Beide dames zijn zeer deskundig en kunnen bogen op jarenlange ervaring.

De theorieles orthomoleculaire voeding wordt per week gecombineerd met twee praktijklessen (van twee keer een uur) Body Fit. Op verantwoorde wijze leren ervaren instructeurs van Sportclub F en F The Inner Way u hoe u op een prettige manier uw lichamelijke fitheid kunt verbeteren.

Meten van lactaatwaarde
Om alvast een indruk te geven van het programma: het begint met het invullen van een anamneselijst om te zien wat uw stofwisseling doet. De bloeddruk wordt gemeten en uw lactaatwaarde wordt bepaald. Aan de hand van de lactaatwaarden krijgt u conditie- en krachttraining en elke week gerichte voedingadviezen. Daarna volgt nog een aantal stappen om te leiden tot de laatste stap: en nu zelf verder….

U hebt dan inmiddels voldoende kennis opgedaan over hoe u met goede, gezonde en lekkere voeding – dus zonder honger te lijden – op uw ideale gewicht kunt blijven. Mooi hè? U kunt met uw op maat gesneden voedingspatroon voortaan slank én fit door het leven gaan. Heerlijk!

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden de lessen op maandagmorgen gegeven, dinsdagmorgen of donderdagavond. Dus meldt u zo snel mogelijk aan, dan weet u zeker dat er op uw favoriete tijdstip ruimte is. Dat voorkomt teleurstellingen.

Korting van 50 euro voor leden van F en F
De kosten voor meedoen aan deze complete cursus van dertig lesuren bedragen 250 euro. Leden van Sportclub F en F The Inner Way krijgen 50 euro korting. Bel of mail voor aanmelding en/of meer informatie naar het secretariaat van Sportclub F en F The Inner Way, op telefoonnummer 0515-432030 of e-mailadres info@sportclubfenf.nl.

Lestijden
De lessen vinden elke maandagmorgen en dinsdagmorgen van 10.15 tot 11.15 uur plaats en worden voorafgegaan door een uur Body Fit, van 09.00 tot 10.00 uur. De derde mogelijkheid elke week is de donderdagavond, van 20.45 tot 21.45 uur. Dat wordt voorafgegaan door een uur bewegen in de les Fit ‘n Fun, van 19.30 tot 20.30 uur.

De les van donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) wordt verplaatst naar de volgende dag. Het tijdstip wordt i.v.m. een kickbokstraining in de bovenzaal iets later, namelijk van 21.15 tot 22.15 uur. De les op Pinkstermaandag vervalt, mensen kunnen die week de les inhalen op de dinsdagmorgen of de donderdagavond.