Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

The Inner Way neemt deel aan gemeentelijk project “Lekker Fit in Fryslan”

07 Apr 2011

Vanaf 4 april neemt Sportclub F en F The Inner Way deel aan het project Lekker Fit in Fryslan. Maar liefst 1160 kinderen uit de regio Bolsward en Workum doen mee aan de sportcursus `Kies voor Lekker Fit! Fryslân’. Alle kinderen hebben via hun school een boekje ontvangen met daarin het aanbod van de sportcursussen. De kinderen kunnen gratis aan één sportcursus  van vier wekelijkse lessen meedoen.

Sportclub F en F The Inner Way verzorgt zowel in Bolsward, als in Makkum en Workum kennismakingslessen Jeugdkarate voor basisschoolkinderen in de leeftijd 6 tot en met 12 jaar. In totaal nemen, op drie verschillende locaties gedurende een periode van vier weken, ruim 80 kinderen deel aan de lessen van de sportclub.  `Kies voor Lekker Fit! Fryslân’ biedt de mogelijkheid kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met een sport, hierdoor wordt de stap om lid te worden van een sportvereniging kleiner.

`Kies voor Lekker fit! Fryslân’ is onderdeel van het Nationaal Actieplan Sport en bewegen (NASB) van de gemeente Súdwest Fryslân. Het NASB heeft als doel om mensen (meer) te laten bewegen en om gezonder te leven. De gemeente Súdwest Fryslân organiseert sportstimuleringsprojecten en activiteiten voor jong tot oud.