Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Zonnige 13e Tai Chi Oefendag in Oranjewoud

11 Jul 2011

ORANJEWOUD – Zondag 10 juli organiseerde Stichting Activity Foundation in samenwerking met Sportclub F en F The Inner Way voor de dertiende maal de jaarlijkse Tai Chi Oefendag in het – gisteren zeer zonnige – Oranjewoud nabij Heerenveen. Zo’n 40 deelnemers maakten hun opwachting voor een hele dag Tai Chi en familievertier, maar vooral ook voor ontspanning.

Gedurende het ochtendprogramma verdiepten de deelnemers zich verder in de Tai Chi Yang vorm (een serie van aaneengeschakelde bewegingen red.), waarbij ze per ervaringsniveau werden bijgespijkerd. ‘s Middags werd er uitstekend gezorgd voor de innerlijke mensen door de staff van Golden Tulip Tjaarda. Na de lunch was er de mogelijkheid voor een ligmeditatie, of voor een wandeling in de mooie omgeving van Oranjewoud. Tot slot werd het actieve gedeelte van de oefendag beeindigd met een spontane bewegingsoefening en een serie van specifieke rek-, en strekoefeningen. Zo rond de klok van 16.45 uur streken de deelnemers neer in de Oranjerie voor een laatste natje en droogje en werd rond de klok van 17.30 uur de dertiende Tai Chi Oefendag afgesloten.