Lid Worden

Spreekt de Sportclub jouw aan en wil je graag lid worden? Dat kan! Maar om zeker te weten of het bij jou past, nodigen wij jou eerst uit voor een gratis proefles!

Wellicht heb je al een proefles gedaan en weet je zeker dat het iets voor je is. Dan kun je regulier lid worden. Je kunt er dan voor kiezen om per maand of per jaar te betalen. Aan het einde van jouw proefles kun je dan aan de trainer vragen om de inschrijfformulieren. 

Het kan ook zijn dat je na jouw proefles nog twijfelt, of dat je een onregelmatig werkrooster hebt waardoor je niet in een vast ritme kunt trainen. Betaal dan niet onnodig teveel en ga voor de 10-rittenkaart. Deze kun je hier aanvragen door erop te klikken: 10-rittenkaart

Wij wensen jou heel veel plezier bij de lessen!

Aanmelden Lessen

I.v.m. de corona maatregelen blijft aanmelden voor de lessen verplicht. Dat kun je hieronder doen. Wil je weten wanneer, waar en welke lessen wij nog meer geven? Check dan ons volledige lesrooster hierboven in de bijlage "Lesrooster". Ben je nog geen lid en wil je graag een proefles volgen? Dan kun je je hieronder via de aanmeldformulieren aanmelden voor een proefles!

! Je kunt je vanaf iedere zaterdag 16.00 uur aanmelden voor een of meerdere lessen in de week daarna !

Maatregelen
Hieronder zijn tevens de maatregelen opgenomen, gesteld door de Rijksoverheid. Graag willen wij jouw aandacht vragen om het zorgvuldig door te nemen en volgens deze maatregelen te handelen. Denk erom dat de maatregelen veranderd zijn! Hier kun je de nieuwste maatregelen op een rijtje bekijken: Maatregelen vanaf 14 oktober 22.00 uur.

Afmelden
Heb je je aangemeld voor de training maar lukt het toch niet om te komen? Dan is afmelden verplicht en kun je je uitsluitend afmelden via info@sportclubfenf.nl.

Aanmelden
Om mee te kunnen doen zijn er een aantal zaken van belang. Aanmelden is verplicht en gebeurt enkel via de onderstaande links. Daarnaast is aanmelden alleen mogelijk mits de maatregelen nauwkeurig gelezen en strikt gehanteerd worden. Ook geldt er een maximaal aantal inschrijvingen per les conform de maatregelen.

Denk erom: geen online aanmelding is geen toegang tot de les! Je kunt je vanaf iedere zaterdag 16.00 uur aanmelden voor één of meerdere lessen in de week daarna. 

Neem voor personal training contact op met info@sportclubfenf.nl

Aanmelden voor BodyFit (Small Group Training)

Aanmelden voor Taiji 

Aanmelden voor Meditatie 

Aanmelden voor Boksen 

Aanmelden voor Kickboksen 

Aanmelden voor Urban Dance

Aanmelden voor Karate

Aanmelden voor Fighting Training (Karate, Boksen en Kickboksen)

Aanmelden voor BodyFit 55+ 

Aanmelden voor Taiji 55+ 

Aanmelden voor Meditatie 55+ 

 

Bedrijven

Fitte en gemotiveerde medewerkers dankzij bedrijfstrainingen van Sportclub F en F The Inner Way. Het is bekend dat actieve werknemers zich lekkerder voelen, minder vaak ziek zijn, productiever zijn, minder vaak van baan wisselen en minder last van stress hebben. Alle reden dus om uw werknemers te stimuleren in beweging te komen. Als werkgever hebt u een aantal mogelijkheden om uw medewerkers te motiveren.Wij willen en kunnen daarin ook graag een bijdrage leveren.

Onze bedrijfstrainingen worden op maat gemaakt. Dat wil zeggen samen met u wordt het aantal trainingen, de locatie, het tijdstip en het te kiezen einddoel bepaald. Zo is bijvoorbeeld boksen bijvoorbeeld een uitstekende mogelijkheid om je persoonlijke valkuilen en kwaliteiten beter te leren kennen en dat gaat ook nog eens op een dynamische en spannende manier. Als uw personeel tot rust wil komen is T'ai Chi of mediteren op de zaak (bijvoorbeeld in de pauze) ook een uitstekende mogelijkheid om in balans te komen of te blijven in de hectiek van het (werk)bestaan.

Wij leren de deelnemers aan onze trainingen om op een gezonde manier in het leven te staan. Actief en toch zonder stress. Ideaal!

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden via 0515-432030 of via info@sportclubfenf.nl

 

WK Kyokushin Karate

In april 2021 zal een Kyokushin Karate delegatie van Fightingteam F en F hun opmars maken op het Wereldkampoenschap in Japan. Te weten: Senpai Joy, Senpai Gert-Jan, Senpai Paul, Jun Yi, Evie, Harmen Jappie, Kyan, Aron, Josyn en Jarno. Dit tiental athleten krijgt de kans om hun niveau te meten aan de top. Het Fightingteam is in volle voorbereiding onder leiding van een Top team bestaande uit het wedstrijdsecretariaat, Stichting Activity Foundation, Top trainers van Sportclub F en F, Topsport Fysiotherapie, Topsport Arts en Topsport diëtisten.

U kunt u voorstellen dat deelnemen aan een WK de nodige kosten met zich mee brengt, aan voorbereidingen, de reis, het verblijf en de deelnamekosten om maar iets te noemen. In de Karatesport is het zo dat de atleten zelf verantwoordelijk zijn om hun carrière te bekostigen. Dit doen zij d.m.v. sponsoring te werven van bedrijven, particulieren of collectieve sponsoracties.

Wilt u bijdragen aan het waarmaken van de droom van onze athleten om in april in Japan, het Mekka van onze sport, te kunnen staan? Sponsor hen dan nu via het onderstaand sponsorformulier!

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.
 
Hoe werkt het?
Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.
 
Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.
 
Wat is het bedrag?
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.
 
Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.