HARTH Meditatie

In een alsmaar complexer wordende wereld, met duizenden dingen op een dag die strijden om je aandacht is het een kunst om geen stress te ervaren, focus te vinden, creatief te zijn en dicht bij jezelf te blijven. Het is door middel van meditatie dat we onszelf kunnen trainen om deze vaardigheden ons weer eigen te maken en te gebruiken om een krachtig, gezond en authentiek leven te leiden. Meditatie vindt zijn oorsprong in spirituele tradities, maar er zijn inmiddels stapels van onderzoek uit wetenschappelijke stromingen zoals de psychologie en neurologie die de krachtige voordelen van meditatie onmiskenbaar bewijzen. Het gaat dus vooral om good mind practice. Wanneer we niet voor onze mind zorgen, raakt onze perceptie van de wereld om ons heen vervuild. We raken gestresst en geweldige vaardigheden zoals creativiteit, intuïtie, focus en de helderheid van geest, raken verborgen onder een laag van slechte gewoontes, onproductieve gedachten, beperkende overtuigingen en beslissingen die worden genomen op de automatische piloot.

HARTH meditatie

HARTH Meditatie stimuleert je om in stilte te werken aan je fysieke en geestelijke gezondheid. De stilte helpt je om naar binnen te keren en hierdoor beter te zien en te voelen wat werkelijk waardevol is in je leven. Het geeft helderheid over wat er in je leeft en zuivere aandacht vraagt. Innerlijke stilte brengt je in dieper contact met je hart en verbondenheid met je leefomgeving. 

Voor wie is deze HARTH meditatie?

Onze meditatie is voor iedereen die vanuit liefde, authenticiteit en verbinding een krachtig leven wil leiden en  een good mind practice wil leren toepassen. Vanuit de voordelen van meditatie maak je kennis met praktische tools om voor jezelf een dagelijkse meditatie practice te creëren. Je niveau van meditatie is niet belangrijk. Meditatie staat centraal en de workshop is toegankelijk voor zowel beginners als meer gevorderden. Ook als je nog nooit eerder gemediteerd hebt.

Wat ervaar je tijdens de HARTH meditatie?

• Je ervaart wat meditatie is.

• Je ervaart waarom meditatie zo belangrijk en ­effectief is.

• Je ontdekt hoe je meditatie kunt toepassen in je dagelijkse leven.

• Je ervaart welk effect meditatie heeft op je mentale en fysieke gesteldheid en energieniveau.

• Je leert waarom meditatie je kan helpen bij angsten, stress, slaapproblemen, hoge bloeddruk en vele andere klachten.

• Je maakt kennis met de bijzondere HARTH meditatie­techniek!

Wanneer is deze HARTH meditatie?

Wij verzorgen wekelijks lessen HARTH meditatie op dinsdagavond van 19.30-20.00 uur. Ook hebben wij eenmaal per jaar een HARTH Meditatie clinic en een HARTH Meditatie Workshop. 

U bent van harte welkom om een keer een les mee te doen of om u aan te melden voor de clinic en/of workshop. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0515-432030 of via info@healingcentre.org.