Sarah Dijkstra

Stagiaire Marketing & Communicatie

Meet Sarah!

F en F The Inner Way heeft er een nieuwe collega bij. Stagiaire Sarah Dijkstra zal de komende maanden het team komen versterken op het gebied van Marketing en Communicatie. Sarah volgt de opleiding Marketing en Communicatie aan de Friese Poort in Sneek en gaat bij ons haar eerstejaars stage doen. Ze stelt zich graag even aan u voor.

"Mijn naam is Sarah Dijkstra, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Sneek. Op dit moment doe ik de opleiding medewerker Marketing & Communicatie op de Friese Poort in Sneek, waar ik het erg naar mijn zin heb en mezelf goed kan ontwikkelen in deze opleiding.

Daarnaast zijn mijn hobby’s sporten, basketballen, muziek luisteren en koken. Basketballen doe ik 3 keer in de week bij ESBC Menhir in Sneek. Ook werk ik 2/3 keer in de week bij de Jumbo in Sneek Centrum.

Ik heb geen extreme verwachtingen van deze stage, ik ben het type persoon dat het allemaal meer op me af laat komen. Al verwacht ik natuurlijk wel om een leuke en leerzame periode tegenmoet te komen, en ik heb ook alle vertrouwen dat het zeker goed gaat komen. 

Ik heb er in ieder geval veel zin in!"

Wij wensen Sarah veel succes met haar stage!