Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Vrijwilligers

"Als vrijwilliger vind ik het mooi om te zien hoe deelnemers aan onze activiteiten door sport en spel op een dieper niveau met elkaar in contact komen." Dit is een reactie van een vrijwilliger die meedeed met de jeugdsportdag.
Vrijwilligerswerk verbind, is dankbaar, leerzaam, gezellig en maakt je ook gelukkiger.

Wil je een paar uurtjes per jaar helpen? Stichting Activity Foundation organiseert jaarlijks verschillende projecten. Help mee met een activiteit of word projectleider van bijzondere evenementen. Als vrijwilliger maakt je het verschil. Wij zoeken betrokken, enthousiaste vrijwilligers die makkelijk contact leggen, behulpzaam en alert zijn. We beloven je leuke, afwisselende en uitdagende activiteiten met dankbare deelnemers! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met vrijwilligers@activityfoundation.nl

Ben je gelijk enthousiast geworden om als vrijwilliger aan de slag te gaan voor de stichting? Dan kan je je aanmelden via onderstaande link. Maak een account aan en zoek een project uit waar je als vrijwilliger aan de slag wil. Wil je er nog even over nadenken? Dat kan, dan word je op 15 juni in de avond hierover gebeld. 

https://vrijwilligers.theinnerway.org/

Projecten 2023

Waterpoort Cup op zaterdag 21 oktober

Nadat in de afgelopen jaren veel projecten van de Activity Foundation stil hebben gelegen is er dit jaar gelukkig weer de mogelijkheid om de Waterpoort Cup in Sneek te organiseren! Een mooi evenement waar karateka’s uit heel Europa aan mee kunnen doen om ervaring op te doen, hun skills te laten zien en waar fair play en good sportmanship erg belangrijk is. Benieuwd naar meer? Kijk op www.waterpoortcup.com!

Op zaterdag 21 oktober wordt de WPC dit jaar voor de 19e keer georganiseerd en ook voor het team van vrijwilligers is het hard werken en vereist zo’n groot toernooi een goede voorbereiding. Om uiteindelijk iedereen met een ervaring rijker weer naar huis te laten gaan, hoe mooi is dat! Om dat mogelijk te maken zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die op de dag zelf willen helpen, de avond ervoor of de dag na het toernooi. Hierbij zijn er verschillende functies beschikbaar zodat er altijd wel eentje is die bij jou competenties past. En daarnaast kun je aangeven of je een dagdeel of gehele dag wil. Voor sommige functies is enige affiniteit met karate een pré, maar bij de meeste functies is dat niet nodig. Dus ouders, familie, vrienden, iedereen kan meedoen en het is een mooie kans om een karatetoernooi eens vanaf de andere kant van de tribune mee te maken!

Aanmelden en beschikbaarheid opgeven kan via bovenstaande link. Heb je al een account? Zoek dan het project Waterpoort Cup op en geef je beschikbaarheid door. Heb je vragen? Ook die kan je mailen naar vrijwilligers@activityfoundation.nl